Find Vandlås blandt 266+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående vandlåse er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:09

Du er landet på Vandlås.dk, det helt rigtige sted at finde vandlåse. Vi har udvalgt 266 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det vandlås tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 266 forskellige vandlåse fra 9 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Vandlås i plast

Vandlås i plast

160 kr.

124,80 kr.

Billede af Vandlås, krom

Vandlås, krom

695 kr.

556 kr.

Billede af Bruseafløb med vandlås & fleksibel slange

Bruseafløb med vandlås & fleksibel slange

296 kr.

162 kr.

Billede af Multi-Living Smalt vaskeskab. 57.6 x 80 x 44,5 cm HxBxD, fuldt udtræk & softluk. Udskæring til vandlås

Multi-Living Smalt vaskeskab. 57.6 x 80 x 44,5 cm HxBxD, fuldt udtræk & softluk. Udskæring til vandlås

7913,80 kr.

5.935,35 kr.

Billede af Multi-Living Smalt vaskeskab. 57.6 x 100 x 44,5 cm HxBxD, fuldt udtræk & softluk. Udskæring til vandlås

Multi-Living Smalt vaskeskab. 57.6 x 100 x 44,5 cm HxBxD, fuldt udtræk & softluk. Udskæring til vandlås

9145,33 kr.

6.859 kr.

Billede af Vandlås - bagudvendt

Vandlås - bagudvendt

370 kr.

333 kr.

Billede af Unidrain 50 mm rendeudløb m/vandlås, u/studs, vandret, vendbar

Unidrain 50 mm rendeudløb m/vandlås, u/studs, vandret, vendbar

491,75 kr.

Billede af Purus Vandlås purus sæt hvid 32x11/4

Purus Vandlås purus sæt hvid 32x11/4

54 kr.

Billede af 50 mm Dallmer universal vandlås uden renseprop

Billede af Wavin Wafix pp gummiovergang 50/40 mm

Billede af Blücher Waterline standrør Ø50mm til vandlås

Blücher Waterline standrør Ø50mm til vandlås

151 kr.

Billede af Vakuum vandls 32MM hvid justerbar indlb

Billede af 1.1/2

1.1/2" x 50 mm Kkkenrrvandls Viega

59 kr.

Billede af Sanibell pladsbesparende mbelvandls i pvc

Billede af Uponor/Wirsbo Uponor Rendestensbrønd 315-160mm, korr. 70 liter, m/vandlås, Uponor

Billede af Viega Vandlås 1 1/2" x 40 mm kunststof

Viega Vandlås 1 1/2" x 40 mm kunststof

70 kr.

Billede af Unidrain   2820 vandlås trekant

Unidrain 2820 vandlås trekant

194,75 kr.

Billede af Kaczmarek 455/400-315 x 160 x 1500 mm PP-multibrønd, uden vandlås

Billede af Purus Afløbsskål purus brage 75 mm med vandlås

Purus Afløbsskål purus brage 75 mm med vandlås

383 kr.

Du kigger lige nu på 266 vandlåse fra 9 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Borup Cleanline Geberit Lavabo Megatherm Multikvik Unidrain Uponor vidaXL

Ny vandlås? her er 3 gode grunde til at købe ordentlig kvalitet

Skal du have skiftet vandlåsen? En vandlås fungerer sådan at det er en VVS-installation, som spærre for at dårlig lugt og luft fra kloaksystemet kan komme op i dit køkken eller badeværelse. Så hvis du oplever dårlig lugt fra dine rør, så er det måske ved at være på tide, at skifte vandlåsen. I denne artikel kan du læse og lære mere om, hvilke gode grunde til, at du vælger at købe en vandlås af ordentlig kvalitet.

Derfor er det vigtigt at du både går til en autoriseret og får købt de rette ting af ordentlig kvalitet

Når det drejer sig om VVS-installationer, så er det først og fremmest yderst vigtigt at du rådfører dig og alliere dig med en autoriseret. Dette er ikke kun på grund af sikkerhedsmæssige årsager, men også forsikringsmæssige årsager. Uanset, hvor dygtig du er til at arbejde med værktøj, så kan du altid risikere at der sker et uheld og dette vil forsikringen ikke godkende, medmindre det er en autoriseret som har stået for installationen.

Udover det så er det utroligt surt, hvis du lige pludselig står i en situation, hvor installationen svigter og det er der altså større risiko for, hvis du selv har lavet den, end hvis du har fået en professionel til det. Udover at det er surt, så kan du miste nogle værdifulde ting til en eventuel vandskade eller måske risikere at miste ting med affektionsværdi eller noget som er uerstatteligt. Og ligesom du skal gå til en autoriseret og få lavet en ordentlig installation, lige så vigtigt er det også at det der bliver installeret, også er ordentligt. Dette er en af grundene til at du skal købe en vandlås af ordentlig kvalitet.

Det udførte arbejde vil holde længere tid hvis du investerer i en vandlås af ordentlig kvalitet

Der er ingen som ønsker dårlig kloaklugt i køkkenet eller på badeværelset, udover det så er der også sundhedsmæssige årsager til, at det er vigtigt at vandlåsen fungerer korrekt. Derfor er det også vigtigt at du får installeret en vandlås af ordentlig kvalitet. Det er så stor en del af selv installationen af rørene og derfor er det vigtigt at den også er i orden og af ordentlig kvalitet. Når du køber en vandlås i ordentlig kvalitet, så er du også sikker på at din installation holder længere og at det er i ordentlig stand når det er blevet installeret. På den måde kan du også spare penge i det lange løb og selvom det her og nu måske er en smule dyre så er der også større chance for at det holder længere.

På den måde sikre du dig selv for ikke at skulle gå ud og købe en ny vandlås igen om ikke så længe og samtidig med det så sikre du dig også imod at skulle betale en autoriseret vvs'er flere gange i træk. Selvom det er en god idé at alliere sig med en, så er det stadig dyrt. Så nogle af de grunde der er til, at det er god idé at købe en vandlås af ordentlig kvalitet er først og fremmest at jobbet er udført ordentligt og det holder længere, samtidig med det så kan det i det lang løb også spare dig for nogle penge.

Hvorfor mon bestille på internettet i stedet for i butik?

Der bliver bestilt vandlåse online fra hundredevis af forskellige mennesker hver dag - og derfor har vi lavet vandlås.dk til at hjælpe med købene. Man behøver knap nogle argumenter for at købe online - men alligevel har vi samlet 3 af de bedste.

Man sparer tid

Når du køber online sparer du.

Du sparer som regel penge, for typisk vil en vandlås være billigere på nettet end i en almindelig butik der har mange flere omkostninger. Men måske endnu vigtigere, så sparer du tid. Og tid er penge.

Hvis du kan blive en halv time mere på arbejdet fordi du ikke behøver skulle forbi centret har du faktisk både sluppet for en stresende tur og tjent flere penge. Og derfor skal du købe online.

Flere typer vandlåsenår du handler online

Når du køber en vandlås på nettet køber du hos en butik der leverer til hele Danmark, nogel gange hele Europa.

Og det betyder at du kan få et helt andet udvalg at vælge imellem end du kan nede i den lokale butik. Her skal de kun have de varer som de ved de kan sælge til de lokale - på webbutikken har de alle de varer som hele Danmark vil have, og derfor bliver udvalget ganske naturligt meget større.

Skal ikke stå tæt

Hvis du køber din vandlås online i stedet for i en butik undgår du at stå tæt sammen med alle de andre shoppere der også er på jagt efter et godt tilbud. Det kan man ellers godt nemt risikere - butikker er små, der er mange der gerne vil købe, og folk har ikke altid den samme fornemmelse for afstand og intimsfærer som du måske har - så at gå i butik kan nemt blive noget af en oplevelse, som du slipper for ved at handle online.

Hvis Vandlås.dk var noget for dig

Vi håber du kunne lide vandlås.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side stolpebeton.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på vandlås.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 570 produkter fra mere end 18 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.618 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:51.

5
Produkttyper
570
Produkter
18
Forhandlere
1.618
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.